Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mont almak

Rüyada yeşil mont almak

Rüyada yeşil mont almak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, değer göreceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil mont almak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Rüyada yeşil mont giymek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil mont almak insanlara iş öğreteceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil montlu adam görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, bundan hayır göreceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil mont görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil deri mont görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, ekmek ve dünya malı alacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil deri mont giymek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah mont kaybetmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada montunu kaybetmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments