Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil minder görmek

Rüyada yeşil minder görmek

Rüyada yeşil minder görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalettir.

Rüyada yeşil minder gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, üzerinde uzlaşılması gereken konuların veya düzenlemelerin yapısı ya da detayları üzerinde gereğinden fazla inatçı bir tutum sergilememenizde fayda var.

Rüyada yeşil minder görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah minder görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Rüyada yastık minder görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada mindere oturmak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada minder yapmak imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yüzün güleceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına işarettir.

Rüyada mavi minder görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli minder görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada minder görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments