Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kavak ağacı görmek

Rüyada yeşil kavak ağacı görmek

Rüyada yeşil kavak ağacı görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada yeşil kavak ağacı gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi sağlayacak türlü parlak fikirleriniz olabilir.

Rüyada yeşil kavak ağacı görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine işarettir.

Rüyada kurumuş kavak ağacı görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavak ağacının kesildiğini görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavak ağacı sulamak anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada kavak ağacı yaprağı görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine işarettir.

Rüyada kavak ağacına tırmanmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına inanılır.

Rüyada uzun kavak ağacı görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına delalettir.

Rüyada kavak ağacına çıkmak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments