Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil karınca görmek

Rüyada yeşil karınca görmek

Rüyada yeşil karınca görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine delalettir.

Rüyada yeşil karınca gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, sanatsal işlerde, maddi başlıklı konularda veya başarılı iş birlikleri noktasında ibreler size dönüyor.

Rüyada yeşil karınca görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada karıncaların ısırdığını görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada sofrada karınca görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalet eder.

Rüyada karıncayı süpürmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına inanılır.

Rüyada karıncanın üzerine çıktığını görmek büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı karınca görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada karınca ordusu görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada karınca yuvasına oturmak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments