Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil iplik almak

Rüyada yeşil iplik almak

Rüyada yeşil iplik almak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil iplik almak gördüyseniz:

  • Kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip, ufuklarınızı genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Rüyada yeşil iplik görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yün iplik görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil iplik almak esenlik bulup, hafifleyeceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipliğe düğüm atmak çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğne iplik bulmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, tövbe etmeden vefata, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet eder.

Rüyada iplik koparmak kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dikiş ipliği görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iplik çözmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments