Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde yeşil elbise görmek

Rüyada üzerinde yeşil elbise görmek

Rüyada üzerinde yeşil elbise görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, büyük zararlara uğrayacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, eğlence ve renk geleceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerinde yeşil elbise gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanabileceğiniz, parayı nasıl yöneteceğinizi öğrenebileceğiniz, gelirlerinizi artırmanın yeni yollarını aramaya, önemsemediğiniz şeylere değer vermeye başlayabileceğiniz bir yıldasınız.

Rüyada birine yeşil elbise vermek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil elbiseli adam görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ve yeşil elbise giymek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yeşil elbiseyle görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, kişinin yaşamının değişeceğine delalettir.

Rüyada ölüyü yeşil elbiseyle görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ve yeşil elbise görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulur.

Rüyada yeşil bebek elbisesi görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını yeşil elbiseyle görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments