Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elbise dikmek

Rüyada yeşil elbise dikmek

Rüyada yeşil elbise dikmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, derde ve kedere düşeceğine, her anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil elbise dikmek gördüyseniz:

  • Biraz kazalara eğilimlisiniz.

Rüyada yeşil elbise dikmek ailenin büyüyeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker elbisesi dikmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye elbise dikmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, hem verimi yükselteceğine delalettir.

Rüyada mavi elbise dikmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah elbise dikmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, bunalıma gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbise dikmek giymek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine elbise dikmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada kızına elbise dikmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments