Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah elbise dikmek

Rüyada siyah elbise dikmek

Rüyada siyah elbise dikmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah elbise dikmek gördüyseniz:

  • Planlarda bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada siyah elbise dikmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı elbise dikmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada yeşil elbise dikmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalet eder.

Rüyada elbise dikmek ve giymek yıkılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına inanılır.

Rüyada elbise dikmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine yorulur.

Rüyada ölünün elbisesini dikmek kazancının artacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine rivayet eder.

Rüyada elbise söküğü dikmek sevgisinin artacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına yorulur.

Rüyada birine elbise dikmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments