Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ceviz yediğini görmek

Rüyada yeşil ceviz yediğini görmek

Rüyada yeşil ceviz yediğini görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ceviz yediğini gördüyseniz:

  • Kalben önemsediğiniz bir kişiyle ilişkilerinize olumlu etkisi olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil ceviz yediğini görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ceviz yedirmek güzel huylarını terk edeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının ceviz yediğini görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada taze ceviz yediğini görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye ceviz yedirmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceviz içi yediğini görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına tabir olunur.

Rüyada yaş ceviz yediğini görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine ceviz yedirmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments