Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ceviz yediğini görmek

Rüyada başkasının ceviz yediğini görmek

Rüyada başkasının ceviz yediğini görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, çevresindekilerle arasının açılacağına, borçlarının hafifleyeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ceviz yediğini gördüyseniz:

  • Cesaretli olmanız durumunda olası engelleri bertaraf etmeniz daha kolay olabilir.

Rüyada ceviz içi yediğini görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, kötü sözler duyulacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine delalet eder.

Rüyada birine ceviz yedirmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ceviz yedirmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ceviz yediğini görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, karasızlık yaşayacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına delalet eder.

Rüyada taze ceviz yediğini görmek kötü bir habere veya tehlikeye, kötü günlerini arkasında bırakacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına işaret eder.

Rüyada yaş ceviz yediğini görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ceviz yediğini görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada ölüye ceviz yedirmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, yeni duygular tadacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments