Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil büyük kapı görmek

Rüyada yeşil büyük kapı görmek

Rüyada yeşil büyük kapı görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kapı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla birtakım iletişim güçlükleriniz olabilir Aynı zamanda kullandığınız elektronik eşyalarda bozulma gibi problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada büyük yeşil kapı görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil büyük kapı görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada büyük bir kapıdan geçmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kapı açmak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük ev kapısı görmek iş sahibi olunacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz kapı görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kapılı ev görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir kapı görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments