Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede patates sökmek

Rüyada bahçede patates sökmek

Rüyada bahçede patates sökmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, iyi zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Rüyada bahçede patates sökmek gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşabilmenize ya da bazı problemleri çözmenize yardımı olabilecek kaçınılması zor gelişmeler yolda olabilir.

Rüyada bahçede patates sökmek yeni işler yapılacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada topraktan patates sökmek işlerinin istediği gibi olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada patates sökmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada yerden patates sökmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada bahçeden patates çıkarmak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçeden patates toplamak sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeye patates ekmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sağlık sorunlarının artacağına yorulur.

Rüyada bahçede patates görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments