Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil boyalı oda görmek

Rüyada yeşil boyalı oda görmek

Rüyada yeşil boyalı oda görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, dolayısıyla geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil boyalı oda gördüyseniz:

  • Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Rüyada yeşil boyalı oda görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz boyalı oda görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin odasını boyatmak afiyette olacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada mavi boyalı oda görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı boyalı oda görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada odanın boyandığını görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odaya boya yapmak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah boyalı oda görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments