Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odanın boyandığını görmek

Rüyada odanın boyandığını görmek

Rüyada odanın boyandığını görmek başarılarının devam edeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına tabir olunur.

Rüyada odanın boyandığını gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Rüyada evin odasını boyatmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, dertlerinin sona ereceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada odaya boya yapmak en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, yarınlara bakacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı boyalı oda görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi boyalı oda görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada boyalı oda görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, hastalıklarını yeneceğine, büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah boyalı oda görmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odanın boyandığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz boyalı oda görmek sağlığının bozulmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments