Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bamya görmek

Rüyada yeşil bamya görmek

Rüyada yeşil bamya görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yeşil bamya gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı kurabilir ya da bazı işleri yapmanızın asıl nedeni olabilir.

Rüyada yeşil bamya görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bamya görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş bamya yemeği görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına işaret eder.

Rüyada etli bamya görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada etli bamya yemek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine alamet eder.

Rüyada yaş bamya görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bamya çorbası yemek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, iş yeri sahibi olacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada bamya ekmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, mutlu günler yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments