Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bahçeli ev görmek

Rüyada yeşil bahçeli ev görmek

Rüyada yeşil bahçeli ev görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil bahçeli ev gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada yeşil bahçe içinde ev görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bahçeli ev görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil lahana bahçesi görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillikli bahçe görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil meyve bahçesi görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil bahçe görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çiçekli bahçe görmek her nimetin lezzetine varacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, işlerine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bir bahçe görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments