Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin yandığını görmek

Rüyada yerin yandığını görmek

Rüyada yerin yandığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, canın sıkılacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, bol rızık sahibi olunacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada yerin yandığını gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı veya ticari bazı girişimleriniz istenildiği şekilde ilerlemiyor olabilir ya da ilerlemeyeceğinin işaretlerini göstermeye başlayabilir.

Rüyada bir yerinin yandığını görmek dertlerinden arınacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerin yandığını görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yerin yandığını görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş yerinin yandığını görmek hikmete kavuşacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet eder.

Rüyada her yerin yandığını görmek onlarla gönül birliği edeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısmetlerinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerlerin yandığını görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerin yandığını duymak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına işarettir.

Rüyada tepenin yandığını görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yeni yollara girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments