Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere dökülmüş pirinç görmek

Rüyada yere dökülmüş pirinç görmek

Rüyada yere dökülmüş pirinç görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, dirliğin bozulabileceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, esenliği bulacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yere dökülmüş pirinç gördüyseniz:

  • Olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada yere dökülmüş pirinç görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına alamet eder.

Rüyada pirinç yere dökmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalettir.

Rüyada pirinç içinde böcek görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç taneleri görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, verimin ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mercimek ve pirinç görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç kızartmak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada pirinç ve et görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına inanılır.

Rüyada pirinç lapası yemek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments