Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç kızartmak

Rüyada pirinç kızartmak

Rüyada pirinç kızartmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, şansın yüzüne güleceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, ona özlemle sarılacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, işlerinin çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç kızartmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya tavsiyelerini görmezden gelmeniz uzun vadeli düşmanlar edinmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada pirinç kızartmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, yeni bir işe gireceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir poşet pirinç görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada pirinç içinde karınca görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç döküldüğünü görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada çuvallarla pirinç görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına inanılır.

Rüyada pirinç kurt görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç yakmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pirinç dolması görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments