Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden erik görmek

Rüyada yerden erik görmek

Rüyada yerden erik görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, keyfinin olmayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yerden erik gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Rüyada yerden erik toplamak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına yorulur.

Rüyada yerden erik görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil erik koparıp yemek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada turuncu erik görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada erik hoşafı yapmak kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalettir.

Rüyada erik kayısı görmek şansının ve bahtının döneceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erik pişirmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına yorulur.

Rüyada dalından kırmızı erik yemek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments