Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden elma almak

Rüyada yerden elma almak

Rüyada yerden elma almak aksine daha da zorlaştıracağına, şerefe ve izzete, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Rüyada yerden elma almak gördüyseniz:

  • Duygularınız mantığınızın önüne geçebilir.

Rüyada yerden kırmızı elma toplamak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yerden elma almak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet eder.

Rüyada yerden elma toplamak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada yerde elma görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine alamet eder.

Rüyada yerden yeşil elma toplamak yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin elma verdiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalettir.

Rüyada elma koparıp yemek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada elmalı şeker yemek hayırlı işlere girişileceğine, makamından olacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments