Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden altın toplamak

Rüyada yerden altın toplamak

Rüyada yerden altın toplamak rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, biraz dinleneceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden altın toplamak gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Rüyada yerde altın toplamak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, kurtuluşu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada yerden çeyrek altın toplamak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerden altın toplamak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerden altın takı toplamak kazancının düşeceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalettir.

Rüyada yerden altın para toplamak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerden altın yüzük toplamak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada yerden bıçak toplamak şöhret ve itibar kazanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada yerden meyve toplamak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments