Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde küpe görmek

Rüyada yerde küpe görmek

Rüyada yerde küpe görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerde küpe gördüyseniz:

  • Çok iddialısınız.

Rüyada yerde altın küpe bulmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerde küpe bulmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine inanılır.

Rüyada yerde küpe görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yerden küpe toplamak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına işarettir.

Rüyada parıltılı küpe görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Rüyada tek kulakta küpe görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalettir.

Rüyada küpenin kırılması görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada küpeyi ters takmak aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments