Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde altın görmek

Rüyada yerde altın görmek

Rüyada yerde altın görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işarettir.

Rüyada yerde altın gördüyseniz:

  • Belli bir konunun size sıkıntı yaratacağını düşünen kişileri, sizin için hiçbir sıkıntı olmadığını beyan ederek şaşırtabilirsiniz.

Rüyada yerden altın takı toplamak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada yerden altın almak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerde altın toplamak çok büyük üzüntü yaşayacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerde altın görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada yerde altın bilezik görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, duygularının karşılığını alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerde altın bilezik bulmak aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına yorulur.

Rüyada yerden altın para toplamak rüya sahibinin şansının açılacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada yerde altın yüzük görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments