Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde altın bilezik görmek

Rüyada yerde altın bilezik görmek

Rüyada yerde altın bilezik görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada yerde altın bilezik gördüyseniz:

  • Biraz öz hesaplara göz atın.

Rüyada yerde altın bilezik görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yerde altın bilezik bulmak endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yerde bilezik bulmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, kişinin kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane altın bilezik görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan altın bilezik bulmak süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik ve yüzük takmak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bileziğini kaybetmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileziklerini çaldırmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments