Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta yatarken görmek

Rüyada yatakta yatarken görmek

Rüyada yatakta yatarken görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Rüyada yatakta yatarken gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada beyaz yatakta yattığını görmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının yatakta yattığını görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işarettir.

Rüyada yatakta yattığını görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yatakta yatan erkek görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Rüyada biriyle yatakta yattığını görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatakta yatan kadın görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, mutluluktan havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada yatakda yattığını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, maddi gücünün katlanacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada birini yatakta yatarken görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments