Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni hastane görmek

Rüyada yeni hastane görmek

Rüyada yeni hastane görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni hastane gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz veya duygularınız değişebilir.

Rüyada hastanede yeni doğan bebek görmek malının artmasını sağlayacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada yeni hastane görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada hastanede yeni doğmuş bebek görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanı hastanede görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada hastanede yangın görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, yeni yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada hastanenin yıkıldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, inancının zayıflayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastanede hasta bakmak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yönetici makamına oturacağına alamet eder.

Rüyada hastane merdiveni çıkmak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments