Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni evi temizlemek

Rüyada yeni evi temizlemek

Rüyada yeni evi temizlemek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine alamet eder.

Rüyada yeni evi temizlemek gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada yeni evi temizlemek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir ev temizlemek mal ve mülkün telafi edileceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine işarettir.

Rüyada yeni ev temizlemek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir evi temizlemek hem işinde başarılı olacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğan bebeğin altını temizlemek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, başarılarının sürekli olacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine inanılır.

Rüyada ölü evi temizlemek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, sorunların hallolacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada başkasının ev temizlemek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments