Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir ev temizlemek

Rüyada yeni bir ev temizlemek

Rüyada yeni bir ev temizlemek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bir ev temizlemek gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz işlerin ortaya koyacağınız efora değmeme ihtimali var.

Rüyada yeni evi temizlemek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, patron koltuğuna yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni ev temizlemek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir ev temizlemek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir evi temizlemek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeni doğan bebeğin altını temizlemek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin ev temizlediğini görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işarettir.

Rüyada eski evi temizlemek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, para sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments