Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğmuş çocuğun dişini görmek

Rüyada yeni doğmuş çocuğun dişini görmek

Rüyada yeni doğmuş çocuğun dişini görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, isyan edeceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş çocuğun dişini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir kadınla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Rüyada yeni doğmuş çocuğun dişini görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, işlerin sarpa saracağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişini görmek başarılarının hiçe sayılacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalettir.

Rüyada yeni doğmuş çocuğun yürüdüğünü görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş erkek çocuğu görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeni doğmuş çocuğunu görmek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına inanılır.

Rüyada yeni doğmuş tay görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastanede yeni doğmuş bebek görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, gözyaşı döküleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments