Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğmuş bebeği düşürmek

Rüyada yeni doğmuş bebeği düşürmek

Rüyada yeni doğmuş bebeği düşürmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, bebek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği düşürmek gördüyseniz:

  • İnançsal veya politik tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeni doğmuş bebeği düşürmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe su içirmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü yeni doğmuş bebek görmek hayırlı işe, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebek haberi almak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına delalettir.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebek yıkamak maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebeğin konuştuğunu görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, işlerin eski haline döneceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeği banyo yaptırmak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına işarettir.

Rüyada yeni doğmuş bebek sevmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments