Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğan bebek yıkamak

Rüyada yeni doğan bebek yıkamak

Rüyada yeni doğan bebek yıkamak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğan bebek yıkamak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ya da fiziksel olarak daha iyi görünmenizi sağlayacak değişiklikleri hafife almamalısınız.

Rüyada yeni doğan bebeği yıkamak hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine delalet eder.

Rüyada yeni doğan bebek yıkamak onların başarıları ile övüneceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeğin konuştuğunu görmek zorlukları atlatacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğan bebeğini görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeği görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeni doğan bebekte diş görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Rüyada yeni doğan bebeğin dişini görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments