Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğan bebeği görmek

Rüyada yeni doğan bebeği görmek

Rüyada yeni doğan bebeği görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, rahatlığa ereceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeği gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada yeni doğan bebek görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına işarettir.

Rüyada yeni doğan bebeği görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğan bir bebeğin öldüğünü görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğan hasta bebek görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yeni doğan ikiz bebek görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeğini görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yeni doğan bebeği dişli görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğan bebek bulmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, sağlığını geri kazanacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments