Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri çanta görmek

Rüyada deri çanta görmek

Rüyada deri çanta görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada deri çanta gördüyseniz:

  • Yeniliklere karşı açık bir tutum izleyebilirsiniz.

Rüyada deri el çantası görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine yorulur.

Rüyada deri çanta görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, gelirinin de artmayacağına, çıkmaza düşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz deri çanta görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, işte de mutlu olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada deri çanta satın almak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, kazancının bereketleneceğine yorulur.

Rüyada siyah deri çanta görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada deri çanta kaybetmek kişinin şansının artacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı deri çanta görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi deri çanta görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments