Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni boyanmış ev görmek

Rüyada yeni boyanmış ev görmek

Rüyada yeni boyanmış ev görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada yeni boyanmış ev gördüyseniz:

  • Sıkıntılı koşuşturmalara eğilimlisiniz.

Rüyada yeni boyanmış ev görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada yeni boyalı ev görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına inanılır.

Rüyada yeni boyanmış duvar görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeni boyanmış bina görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada boyalı evler görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Rüyada kırmızı boyalı ev görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada boyası dökülmüş ev görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, rahatlayacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaza boyanmış ev görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, iyiliğe ve güzelliğe delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments