Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bina yapıldığını görmek

Rüyada yeni bina yapıldığını görmek

Rüyada yeni bina yapıldığını görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, özgüveninin artacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bina yapıldığını gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada yeni yapılmış bina görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada yeni binalar yapıldığını görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalettir.

Rüyada yeni yapılan bina görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına inanılır.

Rüyada yeni yapılan binalar görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalet eder.

Rüyada yeni bina yapıldığını görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yapılmamış bina görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada bina yapıldığını görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış bir ev görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, günahlarından tövbe etmeye, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments