Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yapılmamış bina görmek

Rüyada yapılmamış bina görmek

Rüyada yapılmamış bina görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yapılmamış bina gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada yapılmamış bina görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, asık yüzlerin güleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina yapıldığını görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yeni bina yapıldığını görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, yolunda devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış bina görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yeni binalar yapıldığını görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalettir.

Rüyada yeni yapılan bina görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına alamet eder.

Rüyada yeni yapılan binalar görmek mallarının da hayırlı olacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçını yapılı görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, amaçlarına nail olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments