Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe ve ağaç görmek

Rüyada bahçe ve ağaç görmek

Rüyada bahçe ve ağaç görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, geçmişini arkada bırakacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine alamet eder.

Rüyada bahçe ve ağaç gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada bahçe ve ağaç görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçedeki ağaçların kesildiğini görmek bilmediği duyguları tadacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede çam ağacı görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına işarettir.

Rüyada ağaç bahçesi görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçlı bahçe görmek maddi güç elde edeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada bahçede ağaçlar görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, hayırlı işe, kötü yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçede elma ağacı görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada bahçede kayısı ağacı görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, zararların günden güne artacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments