Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazın geldiğini görmek

Rüyada yazın geldiğini görmek

Rüyada yazın geldiğini görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, maddi olarak güç kazanacağına, rızkın çoğalacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yazın geldiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde, sizin için olumlu ya da olumsuz laf taşıyan bir insan var.

Rüyada yazın geldiğini görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada yazın ortasında kar yağdığını görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yazın soba yakmak başarılı olacağına, çok sağlıklı olunacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yazın yağmur yağdığını görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yazın dolu yağdığını görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yazın üşümek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yazın lapa lapa kar yağdığını görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına işarettir.

Rüyada yazın kışlık görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments