Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe sahibi olmak

Rüyada bahçe sahibi olmak

Rüyada bahçe sahibi olmak borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, harama göz dikmeyeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, ticaretinin büyüyeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, bereketli yağmurlara yorulmaktadır.

Rüyada bahçe sahibi olmak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak aniden tükenebilir, serilip kalabilirsiniz.

Rüyada bahçe sahibi olmak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada bahçeli ev sahibi olmak tatsız durumların yaşanacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, canının sıkılacağına işarettir.

Rüyada kılıç sahibi olmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada köpek sahibi olmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz arabaya sahip olmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna sahip olduğunu görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kimsesiz çocuğu sahiplenmek yaşamının yoluna gireceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe sahip olmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments