Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru penguen görmek

Rüyada yavru penguen görmek

Rüyada yavru penguen görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru penguen gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınız veya parasal konular ön plana çıkıyor.

Rüyada yavru penguen görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, kendisini eve kapatacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz penguen görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına işaret eder.

Rüyada penguen sürüsü görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde penguen görmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, malının ve parasının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş penguen görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada penguen eti yemek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına alamet eder.

Rüyada penguen görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada oyuncak penguen görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments