Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyuncak penguen görmek

Rüyada oyuncak penguen görmek

Rüyada oyuncak penguen görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oyuncak penguen gördüyseniz:

  • Pek çok kişi verilen görevleri veya yerine getirilmesi gereken işleri halletme konusunda başarı sağlamıyor olabilir.

Rüyada oyuncak penguen görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına işaret eder.

Rüyada penguen görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada penguenin uçtuğunu görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada penguenle yüzmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü penguen görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada yavru penguen görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kederleneceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına inanılır.

Rüyada penguen eti yemek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada penguen sürüsü görmek çok büyük zararlar edeceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments