Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan meyve almak

Rüyada ağaçtan meyve almak

Rüyada ağaçtan meyve almak yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, hem işinde başarılı olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, öz güveninin yerine geleceğine, istediği evde oturacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan meyve almak gördüyseniz:

  • Tutkuyla yaklaştığınız aktivitelerin içinde yer almanız yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Rüyada ağaçtan meyve yediğini görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada karışık meyve ağacı görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada ağaçlardan meyve toplamak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçta çürük meyve görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çok büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada evin içinde meyve ağacı görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada ağaca çıkıp meyve yemek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçlarda meyve görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaç meyve görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments