Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kedi sevdiğini görmek

Rüyada yavru kedi sevdiğini görmek

Rüyada yavru kedi sevdiğini görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi sevdiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte hareket etmeniz veya çalışmanız durumunda özel yaşamınızda mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Rüyada yavru kediyi sevmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, hayat daha olumlu bakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu sevdiğini görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kedi yavrusunu sevmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada beyaz kedi yavrusu sevmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrularını sevmek yollarının açılacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, her istediğini alabileceğine işaret eder.

Rüyada kedi yavruları sevmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi sevdiğini görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yavru kedi sevmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments