Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru erkek kedi görmek

Rüyada yavru erkek kedi görmek

Rüyada yavru erkek kedi görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru erkek kedi gördüyseniz:

  • Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi kesinlikle bozmayın.

Rüyada erkek yavru kedi görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Rüyada yavru erkek kedi görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kedi bulmak edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kediyle konuşmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru kara kedi görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedi yavrusu görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, mevki kaybına uğrayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada eve yavru kedi girdiğini görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, yatırımların heba olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı kedi yavrusu görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments