Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe çiçeği görmek

Rüyada bahçe çiçeği görmek

Rüyada bahçe çiçeği görmek aşama kaydedeceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bahçe çiçeği gördüyseniz:

  • Kayıplarınız olabilir.

Rüyada beyaz çiçek bahçesi görmek rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çiçekli bahçe görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada bahçeye çiçek ekmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine yorulur.

Rüyada çiçek bahçesine girmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçeden çiçek toplamak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bahçe çiçek görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçeklerle dolu bahçe görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçede çiçek toplamak sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments