Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatsı namazının farzını kılmak

Rüyada yatsı namazının farzını kılmak

Rüyada yatsı namazının farzını kılmak yaralarına da merhem olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yatsı namazının farzını kılmak gördüyseniz:

  • Kendinizi ciddi bir krizin içinde bulabilirsiniz.

Rüyada yatsı namazının farzını kılmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına alamet eder.

Rüyada cuma namazının farzını kılmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akşam namazının farzını kılmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kem gözlere gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada farz namazı kılmak yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada ikindi namazının farzını kılmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada farz namaz kıldığını görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada namazın farzını kılmak ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, bolluk içine olacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada öğle namazının farzını kılmak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments