Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatsı namazını kıldığını görmek

Rüyada yatsı namazını kıldığını görmek

Rüyada yatsı namazını kıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, şansının açık olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatsı namazını kıldığını gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada yatsı namazının farzını kılmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına inanılır.

Rüyada yatsı namazı kılmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada camide yatsı namazı kılmak daha fazla rızık elde edileceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, sohbetinin bozulacağına delalettir.

Rüyada yatsı namazının sünnetini kılmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yatsı namazı kıldırmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatsı namazını kıldığını görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yatsı namazı kıldığını görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine alamet eder.

Rüyada yatsı namaz kılmak kıtlığın meydana geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments