Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatalak birini yürürken görmek

Rüyada yatalak birini yürürken görmek

Rüyada yatalak birini yürürken görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada yatalak birini yürürken gördüyseniz:

  • İstediğiniz herhangi birisinin dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz.

Rüyada yatalak hastayı ayakta görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, başarı kazanılacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada yatalak olmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatalak hastanın yürüdüğünü görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada birinin yatalak olduğunu görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yatalak birini ayakta görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işaret eder.

Rüyada yatalak hastayı iyileşmiş görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatalak yaşlı görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments