Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta yattığını görmek

Rüyada yatakta yattığını görmek

Rüyada yatakta yattığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulur.

Rüyada yatakta yattığını gördüyseniz:

  • Sinirlerinizi bozan bazı fikir veya anlaşmalardan vazgeçebilirsiniz.

Rüyada ölmüş birinin yatakta yattığını görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatakta yattığını görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada yer yatağında yattığını görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada yatağında başkasının yattığını görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine alamet eder.

Rüyada yatağa yattığını görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, aksiliklerin son bulacağına inanılır.

Rüyada yatakta birinin yattığını görmek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işarettir.

Rüyada yatakta yatan erkek görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yatakta yatan görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments